Produse de la peste 160 de comercianti de incredere.

Istoric Pret

Descriere Patrunjel uscat

"Patrunjelul este o planta populara adesea folosita in bucataria americana, europeana si din Orientul Mijlociu. Este folosit in mod obisnuit pentru a creste aroma mancarurilor precum supe, salate si retete de peste./n/nIn afara de numeroasele sale utilizari culinare, patrunjelul este foarte nutritiv si s-a dovedit ca are multe beneficii puternice pentru sanatate.

/n/nDoua linguri (8 grame) de patrunjel furnizeaza:/n/nCalorii: 2/nVitamina A: 12% din aportul zilnic de referinta (RDI)/nVitamina C: 16% din RDI/nVitamina K: 154% din RDI/nVitamina A este un nutrient esential care joaca un rol cheie in imunitatea si sanatatea ochilor. In plus, este important pentru pielea ta si poate imbunatati conditiile pielii, cum ar fi acneea./n/nPatrunjelul este, de asemenea, o sursa excelenta de vitamina K, un nutrient care sustine sanatatea oaselor si a inimii.

De fapt, doar doua linguri (8 grame) de patrunjel furnizeaza mai multa vitamina K decat ai nevoie intr-o zi./n/nIn afara de rolul sau in sanatatea oaselor si a inimii, vitamina K este esentiala pentru coagularea corespunzatoare a sangelui, ceea ce poate ajuta la prevenirea sangerarilor excesive./n/nIn plus, patrunjelul este incorporat cu vitamina C, un nutrient care imbunatateste sanatatea inimii si este vital pentru sistemul dumneavoastra imunitar.

/n/nVitamina C actioneaza, de asemenea, ca un puternic antioxidant, protejandu-va celulele de daunele cauzate de molecule instabile numite radicali liberi./n/nMai mult, patrunjelul este o sursa buna de nutrienti magneziu, potasiu, folat, fier si calciu./n/nPatrunjelul contine mai multi nutrienti importanti, cum ar fi vitaminele A, K si C.

Este, de asemenea, o sursa buna de minerale de calciu, fier, magneziu si potasiu./n/nImpreuna cu consumul unei diete echilibrate, adaugarea de patrunjel la gatitul dvs. poate ajuta la sustinerea nivelului sanatos de zahar din sange.

/n/nPatrunjelul contine multi compusi ai plantelor, inclusiv antioxidanti carotenoizi, care s-au dovedit a beneficia de sanatatea inimii prin reducerea factorilor de risc ai bolilor de inima./n/nDe exemplu, dietele bogate in carotenoizi s-au dovedit ca imbunatatesc factorii de risc ai bolilor cardiace, cum ar fi inflamatia cronica, precum si tensiunea arteriala crescuta si nivelul de colesterol LDL (rau)./n/nMai mult, studiile populatiei indica faptul ca dietele bogate in carotenoizi va pot reduce riscul de afectiuni cardiace, cum ar fi boala coronariana.

/n/nPlanta aromatica binecunoscuta, patrunjelul are efecte antioxidante, detoxifiante, antialergice, antitumorale, tonic hepatice, antispastice, vasodilatatoare, antirahitice, antiinflamatoare, vermifuge, diuretice etc./n/nConsumul de ceai de patrunjel este contraindicat femeilor insarcinate deoarece poate induce travaliul sau poate cauza avort spontan, celor care alapteaza deoarece reduce secretia de lapte matern./n/nDepasirea dozei de 200 ml pe zi poate cauza excitare nervoasa, voma, greata, scaun hemoragic, diaree sau alte tulburari digestive.

/n/nCeaiul de patrunjel se va consuma pe parcursul a cel mult 10 zile consecutiv."

Costuri Transport & Retur

Review-uri

4 / 5


1 review-uri
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Daca ai utilizat produsul, spune-ti parerea

Acorda o nota

Poate ti-ar place si